Skip to content

Прес конференција за Првите Регионални Денови на културата

ДАТУМ

октомври 25, 2012

Категории

На 25.10.2012 година во просториите на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион беше одржана прес конференција преку која беше информирана пошироката јавност во регионот за почетокот на Првите Регионални Денови на културата 2012 година.

На прес конференцијата, Раководителот на ЦРППР г-ѓа Емилиа Ѓероска и Директорот на ЦК Битола г-дин Борче Димитровски беше претставена целосната Програма на Првите Регионални Денови на културата, потребата од имплементација на ваков вид на активности и значењето на веќе воспоставената соработка помеѓу националните и локалните институции од областа на културата и независниот сектор.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy