Skip to content

Month: април 2019

Работен состанок J-CROSS

Како дел од активностите на проектот „Заедничка прекугранична соработка за заштита на населението од природни непогоди и катастрофи предизвикани од човечки фактор – Ј-CROSS“ на 4 Април, 2019 година, беше
Прочитајте повеќе

Зголемување на можностите за развој на туризмот преку искористување на постоечките ресурси – I-TOUR

На 29 март 2019 год. Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион организираше промотивна конференција за проектот: Зголемување на можностите за развој на туризмот преку искористување на постоечките ресурси I-TOUR,
Прочитајте повеќе

РЕГИОНАЛНИ ФОРУМИ ВО ПЕЛАГОНИЈА

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион текот на месец февруари 2019 год одржа 3 регионални форуми. Целта на форумите беше идентификација на проектни идеи за Грантовата шема финансирана во
Прочитајте повеќе