Skip to content

Month: јануари 2019

Втор оглас за ангажирање на проектен координатор за J-CROSS

 
Прочитајте повеќе

Оглас за ангажирање на проектен координатор за проектот J-CROSS

На следниот лимнк можете да го погледнете огласот за проектен координатор за проектот J-CROSS https://e.issuu.com/anonymous-embed.html?u=pelagonija&d=scan0017  
Прочитајте повеќе