Skip to content

Month: декември 2018

Заменик Амбасадорот на Јапонија во Република Македонија г-дин Хидеаки Мачида во посета на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион

На 17-ти декември 2018 година во просториите на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион беше организирана посета од страна на Заменик Амбасадорот на Јапонија во РМ г-дин Хидеаки Мачида.
Прочитајте повеќе