Skip to content

Month: јули 2018

9-та Седница на СРППР

На 27.07.2018 година во Битола, Советот за развој на Пелагонискиот плански регион ја одржа својата 9-та Седница. На седницата покрај градоначалниците од Пелагонискиот регион присуствуваа и ѓ-га Луиза Винтон постојан
Прочитајте повеќе

5 Нови регионални проекти во Пелагонискиот регион

Во понеделникот на 09.07.2018 Центарот за развој на Пелагониски плански регион и Министерството за локална самоуправа на РМ, потпишаа договори за реализација на нови регионални проекти во Пелагонискиот регион. ЦРППР
Прочитајте повеќе

Втор оглас за ангажирање на проектен координатор

На следниот линк можете да го преземете огласот за ангажирање на проектен менаџер:
Прочитајте повеќе