Skip to content

Јавни расправи за „Студија за оцена на влијанието врз животната средина за Интегриран систем за управување со цврст отпад (ИСУЦО)“

ДАТУМ

јули 13, 2017

Категории

На 25.07.2017 година во ОУ Никола Карев Крушево ќе се одржи јавна расправа за  „Студија за оцена на влијанието врз животната средина за Интегриран систем за управување со цврст отпад (ИСУЦО)“. – јавна расправа Крушево

На 26.07.2017 година во општинска сала на општина Новаци ќе се одржи јавна расправа за  „Студија за оцена на влијанието врз животната средина за Интегриран систем за управување со цврст отпад (ИСУЦО)“. – јавна расправа Новаци

Се покануваат сите заинтересирани страни да земат учество на јавните расправи

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy