Skip to content

Активности на ИМРР

ДАТУМ

јануари 27, 2017

Категории

Продолжуваат активностите за зајакнување на капацитетите за развој на Пелагонискиот регион. На 25-26 Јануари 2017 година во рамките на проектот Итнегрирана мрежа за регионален развој во Пелагонискиот регион се одржа дводневна обука наменета за зајакнување на капацитетите на организациите членки на мрежата. Во рамките на двата работни дена членките имаа можност да се здобијат со повеќе знаење од темите : Управување со проектен циклус, мониторинг и известување, финансиско управување со проекти, фондови достапни за макеоднските институциии и организации, стратешко планирање и македонски и меѓународни нормативни за транспаретно лобирање во локалната самоуправа. Обуката се реализираше во партнерство со Бизнис Центарот при Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион и Бизнис Академија Смилевски од Битола.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy