Skip to content

Акциски план за реализација на Програмата за развој на Пелагонискиот регион за 2017 година

ДАТУМ

август 18, 2016

Категории

Центарот за развој на Пелагонискиот регион денес на 18.08.2016 година во Битола, одржа работилница за подготовка на Акциски план за реализација на Програмата за развој на Пелагонискиот регион во 2017 година.

Целта на работилницата беше да се идентификуваат проектни идеи со регионално значење чија имплементација би значела поцелисходна реализација на целите и приоритетите на Програмата за развој на Пелагонискиот регион. На истата присутни беа претставници од јавниот, невладиниот и бизнис секторот од Пелагонискиот регион.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy