Skip to content

16-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ ЗА РАЗВОЈ НА ПЕЛАГОНИСКИ РЕГИОН

ДАТУМ

јули 18, 2016

Категории

На 18.07.2016 година во Општина Демир Хисар, Советот за развој на Пелагонискиот плански регион во присуство на Градоначалниците од Пелагониските општини и Раководителот на Центарот за развој на Пелагонискиот регион ја одржа својата 16-та седница.

На шеснаесеттата седницата на СРППР на дневен ред беа следните точки:

1.Разгледување и усвојување на записникот од 15-тата Седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион;
2.Предлог Одлука за измена и дополнување на годишниот финансиски план на ЦРППР за 2016 година- Ребаланс на буџетот на ЦРППР;
3.Предлог Правилник за систематизација на работните места во администрацијата на Центарот за развој на Пелагонискиот регион;
4.Предлог Одлука за организацијата, делокругот и начинот на извршување на задачите на администрацијата на Центарот за развој на Пелагонискиот регион;
5.Информација за меѓународната конференција за бизнис средби со компании од Република Турција;
6.Разно

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy