Skip to content

Инфо ден за бизнис секторот во Пелагонија 23.06.2016

ДАТУМ

јуни 23, 2016

Категории

Бизнис центарот кој функционира во рамките на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион во соработка со Регионалната Стопанска комора од Битола и Фондот за иновации и технолошки развој денеска одржаа информативна средба за микро, малите и средните претпријатија на кој што ги информираа за можностите за финансирање проекти преку овој фонд.

Информативната средба е дел од активностите во Бизнис центарот кој што е формиран минатата година со поддршка на Министерството за локална самоуправа. Овие информативни средби се организират со цел навремено информирање на компаниите од регионот за сите програми и отворени повици каде што може да аплицираат за финансиска поддршка на своите бизниси.

Најновите информации за достапни прогрaми и отворени повици, компаниите можат да ги следат на новата веб-страна на Бизнис Центарот www.investinpelagoniaregion.mk.

Сите компании на кои што им треба поддршка за подготовка на проектни апликации до домашни и меѓународни фондови, можат да се обратат во Бизнис Центарот.

Контакт

Бизнис Центар

Ул.Томаки Димитровски бр.7

7000 Битола

тел. 047/ 232 – 800

моб. 076/260 – 709

веб: www.investinpelagoniaregion.mk

емаил: leader@pelagonijaregion.mk

работно време: понеделник – петок 08:00 – 16:00 часот

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy