Skip to content

Одржана 14-та седница на советот за развој на пелагонискиот планински регион

ДАТУМ

февруари 23, 2016

Категории

На 23.02.2016 година, во просториите на општина Битола се одржа 14-тата седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион. На истата усвоени беа годишните финансиски извештаи, извештаите за работењето на ЦРППР, извештајот  за реализацијата на Програмата за развој на Пелагонискиот регион во 2015 година како и одобрените проекти за регионален развој кои Центарот за развој на Пелагониски плански регион ќе ги реализира во 2016 година.

Според дневниот ред на 14тата Седница на Советот за развој на Пелагониски плански регион, разгледани беа информациите за текот на реализацијата на проектите одобрени во рамките на Програмата за поддршка на руралниот развој во 2015 година како и учеството на Центарот за развој на Пелагониски плански регион во проекти во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Грција 2014-2020.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy