Skip to content

Информативен настан за презентација на законите во организација на ЦРППР

ДАТУМ

ноември 19, 2015

Категории

Центарот за развој на Пелагонискиот регион во организација со Министерството за Локална самоуправа и Министерството за транспорт и врски денес го организираше Информативниот настан на тема: Презентација на Законот за градежно земјиште и Законот за просторно и урбанистичко планирање.

Информативниот настан е во рамките на проектот “Воспоставување на интегрирана мрежа за регионален развој во Пелагонискиот регион” технички и финансиски помогнат од Министерството за Локална самоуправа и Програмата за развој на Обединетите Нации – УНДП. На настанот присуствуваа претставници од локалните самоуправи во Пелагонискиот регион, од секторите за урбанизам, комунални работи и градежни инспекции.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy