Skip to content

Одржана 11-та седница на СРППР

ДАТУМ

август 31, 2015

Категории

На 31.08.2015 година, во просториите на општина Ресен се одржа 11-тата седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион. Според усвоениот дневен ред, членовите на Советот за развој на Пелагонија усвоија Акциски план за реализација на Програмата за развој на Пелагонискиот плански регион во 2016 година и дополнета приоритетна листа за реализација на Програмата за развој на Пелагонискиот регион во 2015 година.

Понатаму, за време на Седницата Градоначалниците ги усвоија измените и дополнувањата на годишниот финансиски план на ЦРППР за 2015 година како и препораките за управување со Пелагонија како дестинација за авантуристички туризам.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy