Skip to content

Одржана 9-та Седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион

ДАТУМ

февруари 26, 2015

Категории

На 26.02.2015 година во просториите на општина Битола се одржа 9-тата седница на Советот за развој на Пелагониски плански регион.На оваа Седница, членовите на Советот ги усвоија Годишниот Извештај за работењето на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион, Годишниот Извештај за реализација на Прогамата за развој на Пелагонискиот регион 2010 – 2015,  како и Годишната завршна сметка.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy