Skip to content

Одлука за спроведување на стратегиска оценка

ДАТУМ

декември 22, 2014

Категории

Врз основа на член 65 став (6) од Законот за животната средина („Службен весник на Република Македонија“ бр. 53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 124/10 и 51/11), Центар за развој на Пелагонискиот плански регион, на ден 22.12.2014 година, донесе:

– Одлука за стратегиска оценка

– Цели Пелагониски

– Мапа Пелагониски

– СЕА Форма Пелагониски

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy