Skip to content

Одржана 6-та седница на Советот за развој на Пелагониски регион

ДАТУМ

септември 20, 2014

Категории

На 23.09.2014 година во просториите на општина Битола се одржа 6-тата седница на Советот за развој на Пелагониски плански регион. На оваа Седница, членовите на Советот работеа по следниот дневен ред:

1. Отпочнување на соработка со UNDP за воспоставување на мрежа за регионален развој
2. Презентација на постигнатите резултати од соработката со Карана Корпорација
3. Информација за статусот на проектите од Грантовата шема базирана на резултати (PBG GIZ RED)
4. Информација за процесот на донесувањето на новата програма за регионален развој на Пелагониски плански регион за периодот 2015-2019
5. Измена и дополнување на годишен финансиски план на ЦРППР за 2014 година
6. Разно

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy