Skip to content

Одржан дванаесети работен состанок на проектот ЗОО Иноватива

ДАТУМ

март 13, 2014

Категории

На ден 13.03.2014 год. во седиштето на Центарот за развој на Пелагониски плански регион се одржа дванаесеттиот работен состанок на проектот: ”Иновативни едукативни програми за зајакнување на ресурсите на животната средина во прекуграничниот регион Пелагонија/Лерин ЗОО Иноватива”.

На состанокот беа присутни претставници на партнерите кои учествуваат во имплементацијата  на проектот:
–    Центар за развој на Пелагониски плански регион;
–    Регионална Развојна Агенција на Лерин;
–    Општина Битола;
–    Општина Лерин;
–    Зоолошка градина Битола.
За време на состанокот беа разгледани сите активности кои досега беа спроведени од страна на проектните партнери а беше договорен и текот на имлементацијата на следните работни активности според работниот план на проектот ЗОО Иноватива.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy