Skip to content

Одржан седмиот работен состанок на проектот Зоо Иноватива

ДАТУМ

октомври 24, 2013

Категории

На ден 24.10.2013 година со почеток во 11:00 ч, во просториите на Регионалната Развојна Агенција на Лерин – АНФЛО беше одржан седмиот работен состанок на проектот “Иновативни едукативни програми за зајакнување на природните ресурси во прекуграничниот регион Пелагонија/Лерин – ”Зоо Иноватива”.

Присутни беа претставници од сите 5 партнери на проектот. На работниот состанок се разговараше за напредокот на проектот и за активностите кои се предвидени во идниот период, согласно работниот план на Зоо Иноватива. Сите партнери едногласно го прифатија предлогот за текот на понатамошната имплементација на проектот

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy