Skip to content

ЈАВЕН ПОВИК БР. 01/2013 ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ВРШИТЕЛИ НА ТУРИСТИЧКА ДЕЈНОСТ

ДАТУМ

октомври 14, 2013

Категории

Согласно Законот за рамномерен регионален развој на РМ (член 18 член 22 и член 26) и Програмата за рамномерен регионален развој на РМ за 2013 година, Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион врз основа на Договор за реализација на проекти склучен со Министерство за локална самоуправа на РМ – Биро за регионален развој на РМ објавува

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА НА ДАВАТЕЛИ НА УГОСТИТЕЛСКИ УСЛУГИ ВО ПЕЛАГОНИСКИОТ РЕГИОН НАМЕНЕТИ ЗА ДОСТИГНУВАЊЕ НА ЗАКОНСКИТЕ СТАНДАРДИ ВО РАБОТЕЊЕТО

Предмет на јавниот повик е доделување на финансиска поддршка на вршители на туристичка дејност во Пелагонискиот регион за достигнување на постоечките стандарди и унапредување на туристичката понуда.
Целосната документација на повикот може да се превземи на подолу наведените линкови:

1.Јавен повик – превземи

2.Критериум за евалуација – превземи

3.Упратство за апликанти – превземи

4.Формулар за аплицирање – превземи

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy