Skip to content

Показна вежба за користење на противпожани хидрати во рамките на проектот FIRESHIELD

ДАТУМ

јуни 25, 2013

Категории

На 25.06.2013 година, во населбата Горно Оризари се одржа заедничката показна вежба за користење на надземните хидранти од страна противпожарните единици во Пелагонискиот регион и регионот на Западна Македонија.

Оваа покажна вежба е во рамките на проектот “ План за развој на прекугранична заедничка заштита од пожар-FIRESHIELD’,  во чии рамките се набавени 140 надземни хидранти за Пелагонискиот регион. Проектот “ План за развој на прекугранична заедничка заштита од пожар-FIRESHIELD’ е финансиран во рамките на Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy