Skip to content

Одржан трет работен состанок на проектот ЗОО Иноватива

ДАТУМ

мај 15, 2013

Категории

На ден 15.05.2013 год. во седиштето на Регионална развојна Агенција на Лерин АНФЛО се одржа третиот работен состанок на проектот: ”Иновативни едукативни програми за зајакнување на ресурсите на животната средина во прекуграничниот регион Пелагонија/Лерин ЗОО Иноватива”.

На состанокот беа присутни претставници на партнерите кои учествуваат во имплементацијата  на проектот:

– За време на состанокот беа разгледани сите активности кои досега беа спроведени од страна на проектните партнери а беше

договорен и текот на имлементацијата на следните работни активности според работниот план на проектот ЗОО Иноватива.

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy