Skip to content

Одржан трет тренинг во Прилеп во рамките на проектот “Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Пелагонискиот регион”

ДАТУМ

април 11, 2013

Категории

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион во рамките на проектот “Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Пелагонискиот регион” на 11 Април 2013 година во Хотел Кристал Палас во Прилеп одржа тренинг на тема: “Вештини за спроведување на анализа и проценка на локалните заинтересирани страни”.

На тренингот пред присутните се презентирање за терминот заинтересирани страни или актери или засегнати страни и зошто е потребна анализа на заинтересираните страни при изготвување на стратегија или апликација за проект. Преку овие обуки се зајакнуваат капацитетите на учесниците за подготвување на стратегии и имплементирање на проекти како потенцијална Локална Акциона Група. Проектот е финансиран од УСАИД Проектот за експанзија на мали бизниси, имплементиран од Карана Корпорација.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy