Skip to content

Tренинг одржан во Претор во рамките на проектот “Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Пелагонискиот регион”

ДАТУМ

март 27, 2013

Категории

На 27 Март 2013 година во Ресторан Галакси во Претор во рамките на проектот “Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Пелагонискиот регион”, Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион организира тренинг на тема: “Вмрежување на локалните заинтересирани страни”.

На тренингот претставниците од јавниот, приватниот и граѓанскиот сектор од Ресенскиот микро регион се информираа за користа од мрежите и од вмрежувањето за успешен регионален развој и за различните видови на мрежи во регионалниот рурален менаџмент.  Во наредниот период се планирани уште два тренинзи во секој од трите микро региони на Пелагонија.

“Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Пелагонискиот регион” е финансиски поддржан од УСАИД Проектот за експанзија на мали бизниси, имплементиран од Карана Корпорација.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy