Skip to content

Прилог на “Al Jezeera Balkans” за потенцијалите на Пелагонискиот регион

ДАТУМ

февруари 24, 2013

Категории

Центарот за развој на Пелагонискиот регион (ЦРППР) учествуваше во снимањето на специјален прилог на телевизијата “Al Jezeera Balkans” посветен на потенцијалите за развој на Пелагонискиот регион. Снимањето на прилогот се случуваше на неколку локации низ регионот и тоа: Општина Прилеп, с. Дихово, Општина Битола, с.Сливница и Општина Ресен.

За време на снимањето на прилогот, беа водени разговори за развојните потенцијали на Пелагонија со: претставник на ЦРППР, понудувач на туристички услуги во рурална средина и со претставник на Општината Ресен.
Прилогот се очекува да биде емитуван на централната информативна програма на телевизијата, на почетокот на март 2013 година.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy