Skip to content

Одржан прв работен состанок на проектот ЗОО Иноватива

ДАТУМ

февруари 18, 2013

Категории

На ден 18.02.2013 година во Велтси Хотел Лерин Р. Грција се одржа првиот работен состанок на проектот:
Иновативни едукативни програми за зајакнување на ресурсите на животната средина во прекуграничниот регион Пелагонија/Лерин ЗОО Иноватива.На состанокот беа присутни претставници на  сите партнери кои учествуваат во имплементацијата  на проектот:

– Центар за развој на Пелагониски плански регион,
– Регионална развојна Агенција на Лерин АНФЛО ,
– Општина Битола,
– Општина Лерин
– Зоолошка градина Битола.
Во присуство и на градоначалникот на општина Лерин, г-дин Јоанис Васкопулос  беше разгледан и усвоен работниот  план на проектот.
На овој работен состанок беше поднесен и извештај од страна на водечкиот партнер на проектот ЦРППР вклучувајќи ги и сите останати партнери за досегашните успешно завршени активности,  како и предлог временска рамка за наредните работни активности согласно работниот план.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy