Skip to content

Одржан четвртиот работен состанок во рамките на Проектот “ План за развој на прекугранична заедничка заштита од пожар- FIRESHIELD”

ДАТУМ

февруари 17, 2013

Категории

На ден 18.02.2013 година во Велтси Хотел Лерин Р. Грција се одржа  четвртиот работен состанок на проектот:
“ План за развој на прекугранична заедничка заштита од пожар- FIRESHIELD”. На состанокот беа присутни претставници на сите партнери кои учествуваат во имплементацијата  на проектот:

Центар за развој на Пелагонискиот плански регион;
Регионална развојна Агенција на Лерин- АНФЛО;
Општина Битола;
Општина Прилеп;
Регинот на Западна Македонија.
На овој состанок беа дискутирани досегашните имплементирани активности, како и наредните активности кои ќе бидат имплементирани во рамките на овој проект.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy