Skip to content

УСПЕШНА РАБОТИЛНИЦА ВО РЕСЕН ЗА ВОВЕДУВАЊЕ НА ЕУ ЛЕАДЕР ПРИСТАПОТ

ДАТУМ

декември 20, 2012

Категории

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион на 20 Декември  2012 година во Ресен организира работилница во рамките на проектот  “Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Пелагонискиот регион”.На оваа средба се остварија зацртаните цели, присутните да ги разберат карактеристиките на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот и кои се потребни чекори за воведување и спроведување на овој пристап во Пелагонискиот регион.

На работилницата  исто така се работеше на идентификување и дефинирање на капиталот на територијата и определување на можните членови во Локалните Акциони Групи. Проектот  “Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Пелагонискиот регион”  е финансиски поддржан од УСАИД Проектот за експанзија на мали бизниси, имплементиран од Карана Корпорација.

 

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy