Skip to content

Седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион

ДАТУМ

ноември 29, 2012

Категории

На 29.11.2012 година се одржа 15-та седница на Советот за развој на Пелагониски плански регион. На оваа седница гости беа претставници на Министерството за животна средина и просторно планирање и ги презентираа последните измени на законот за управување со отпад.

Исто така на оваа седница беше формиран и Регионалниот одбор за управување со отпад во Пелагонискиот регион, беше донесен годишниот акционен план за 2013, и годишниот финансиски извештај за 2013 година.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy