Skip to content

Трет работен состанок во рамките на Проектот “ План за развој на прекугранична заедничка заштита од пожар- FIRESHISLED”

ДАТУМ

ноември 28, 2012

Категории

На 28 Ноември 2012 година, во просториите на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион, беше одржан 3-от работен состанок во рамките на Проектот “ План за развој на прекугранична заедничка заштита од пожар- FIRESHISLED”. На овој состанок беа дискутирани досегашните имплементирани активности, како и наредните активности кои ќе бидатимплементирани во рамките на овој проект.

На состанокот присуствуваа партнерите во проектната имплементација: Центар за развој на Пелагонискиот плански регион; Регионална развојна Агенција на Лерин- АНФЛО; општина Битола; општина Прилеп; Регинот на Западна Македонија.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy