Skip to content

Работен состанок, во рамките на Проектот “ FIRESHIELD”

ДАТУМ

октомври 1, 2012

Категории

На 1-ви Октомври,во Лерин-Република Грција, во просториите на Развојната Агенција на Лерин- АНФЛО, беше одржан 2 Работен состанок, во рамките на Проектот “ FIRESHIELD”. На овој работен состанок беа присутни претставниците на Проекниот тим од   5-те партнерски организации:

Центар за развој на Пелагонискиот плански регион, Развојна Агенција на Лерин-АНФЛО, Општина Битола, Општина Прилеп и Регионот на Западна Македонија. На овој состанок се дискутираше за активносите кои се имплементирани , како и за активностите кои ќе се имплементираат во текот на наредниот период.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy