Skip to content

Промотивна конференција за проектот FIRESHIELD

ДАТУМ

јули 17, 2012

Категории

На 17.07.2012 година во хотел Епинал се одржа промотивната конференција  на проектот“ Развивање на заеднички план за заштита од пожар FIRESHIELD”, со што и официјално започна имплементацијата на овој проект. Носител на проектот е Центарот за развој на Пелагонискиот регион во партнерство со Регионалната развојна агенција на Лерин, Општина Битола и Прилеп како и регионот на Западна Македонија од Република Грција.

На оваа свечена конференција беа присутни Градоначалниците во Пелагонискиот регион, Градоначалникот на Општина Лерин, претставникот на Советот на регионот на Западна Македонија, како и голем број на присутни гости и партнери во прекуграничниот регион Пелагонија/Лерин. Проектот “ Развивање на заеднички план за заштита од пожар FIRESHIELD” е дел од Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција во рамките на првиот повик.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy