Skip to content

Зајакнување на капацитетите на жените во локалните заедници

ДАТУМ

април 30, 2012

Категории

На 30-ти Април во Битола, во Хотел Милениум, се одржа Отворена средба на тема: “Зајакнување на жените во нивните локални заедници”. На оваа средба учествуваше г-ѓа Емилиа Ѓероска- Директор на ЦРППР која говореше на темата: Граѓанското учество на жените во процесот на донесување на одлуки.

Исто така на оваа отворена средба, говореше и г-ѓата Маријана Стефановски- Управител во фирмата “ Архинова” на темата: Учество на жените во економскиот развој. Оваа отворена средба беше организирана од Центарот за граѓанска иницијатива од Прилеп, во рамките на проектот “ Зајакнување на жените во локалните заедници”, финансиски поддржан од Амбасадата на Швајцарија – Канцеларија за соработка во Македонија.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy