Skip to content

Промоција на манастирскиот туризам на Баба Планина

ДАТУМ

март 23, 2012

Категории

Денес во с. Царев Двор во Ресен, се одржа свечената промоција на Проектот “ Изработка на студија за поврзување и промоција на манастирскиот туризам на Баба Планина”. На оваа промоција беа промовирани каталогот и мапите кои беа изработени во рамките на овој проект.

На овој настан се обратија Градоначалникот на Ресен г-дин Михаил Волканоски, Заменик министерот за Локална самоуправа г-дин Сашо Лазаревски и Раководителот на ЦРППР г-ѓа Емилиа Ѓероска. Овој проект беше имплементиран од страна на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион, со финансиски средства од Бирото за регионален развој.

На следниот линк можете да го преземете изработениот каталог и мапи кон манастирите на Баба Планина.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy