Skip to content

Снимен видео спот “Секој ден е среќен ден”

ДАТУМ

март 22, 2012

Категории

Центарот за развој на Пелагониски плански регион на 22.03.2012 година на  Битолското шеталиште во Битола го снимaше спотот за песната “ Секој ден е среќен ден” со Ламбе Алабаковски и детскиот хор Звончиња од Битола. Видео спотот е дел од промотивната кампања за сензитирање на јавноста за поддршка на реконструкцијата и изградбата на Зоолошката градина во Битола.

На оваа кампања му претходеше проектот: “ Изработка на комплетна техничка документација за рекоснтрукција на ЗОО Битола” кој беше имплементиран од страна на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион со финансиски средства од Бирото за рамномерен регионален развој во 2011 година. Видео записот ќе ја има својата промоција на Промотивниот настан кој ќе се одржи на 22 Април “Денот на планетата земја” – во Битола, каде што Ламбе Алабаковски заедно со детскиот хор Звончиња и уште многу други локални звезди ќе порачаат дека во Зоолошката градина во Битола “ Секој ден е среќен ден”.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy