Skip to content

Работилницата на тема: “Намалени трошоци за енергија и зголемен профит”

ДАТУМ

март 7, 2012

Категории

Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион и Фондацијата Регионална Развојна Агенција ПРЕДА во соработка со Локалната канцеларија на Програмата на ЕУ/ЕБОР- WeBSEFF, ја организираа работилницата на тема: Намалени трошоци за енергија и зголемен профит кај бизнисите и комерцијалните објекти.

Оваа работилница се одржа на 7 Март во х. Милениум со почеток во 10:30 часот. На оваа работилници беа присутни 40 претставници на бизнис секторот во Пелагонискиот регион кои беа запознаени со Програмата на ЕУ/ЕБОР  за финансирање на проекти од одржлива енергија на Западен Балкан.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy