Skip to content

Избор-реизбор на нов Претседател на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион

ДАТУМ

декември 15, 2011

Категории

На 13-тата редовна Седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион одржана на 15.12.2011 година во општина Битола како една од точките на дневен ред беше и избор-реизбор на нов Претседател на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион.

За Претседател на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион е повторно реизбран градоначалникот на општина Битола г-дин Владимир Талески. Мандатот на Претседателот на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион е со времетраење од 2 години.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy