Skip to content

На седница на Советот на општина Битола на дневен ред беше Годишниот извештај за работата на ЦРППР за 2010 година

ДАТУМ

септември 28, 2011

Категории

На 28.09.2011 година на седница на Советот на општина Битола на дневен ред беше Годишниот извештај за работата на ЦРППР за 2010 година и Годишниот извештај за спроведувањето на Програмата за развој на Пелагонискиот регион 2010-2015  за 2010 година. По конструктивната дискусија помеѓу советниците и Раководителката двата извештаи беа усвоени.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy