Skip to content

Потпишан Договорoт за едукативна програма за промоција и маркетинг на Зоолошката градина во Битола

ДАТУМ

септември 15, 2011

Категории

Центарот за Развој на Пелагонискиот Плански Регион и НВО Биосфера од Битола, на 15.09.2011 година го потпишаа Договорoт  за едукативна програма за промоција и маркетинг на Зоолошката градина во Битола. Оваа програма е дел од Проектот “Изработка на комплетна техничка документација за реконструкција на ЗОО Битола”

кој ќе се реализира со средствата добиени од Бирото за Регионален Развој на Република Македонија, во рамките на повикот од 2009 година.
Покрај едукативната програма за промоција и маркетинг на Зоолошката градина, во рамките на проектот формирана е работна група која ќе подготви проектна програма за изработка на техничка документација за комплетна реконструкција на Зоолошката градина во Битола.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy