Skip to content

Учество на Конференцијата во Истанбул организирана од Собранието на Европските Региони

ДАТУМ

септември 5, 2011

Категории

Центарот за Развој на Пелагонискиот Регион учествуваше на Конференцијата во Истанбул организирана од Собранието на Европските Региони. Во рамките на конференцијата беше претставена работата на Комитетот 3 , кој работи на проекти и активности од областа на образование, млади, култура и меѓународна соработка.

Комитетот 2 ги претстави своите активности и проекти  во делот на социјалната работа и политиката преку Конференцијата за Здравје која исто така беше организирана во рамките на овој настан.Центарот за Развој на Пелагонискиот Регион е член на Собранието на Европски Региони и активно учествува во сите активности кој Собранието на Регионите ги спроведува во рамките на нивната политика за развој на регионите во Европа.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy