Skip to content

Директорката на Центарот за Развој на Пелагонискиот Плански Регион г-ѓа Емилиа Ѓероска заедно со Директорката на Зоолошката градина Скопје г-ѓа Татјана Стаменов, потпишаа Меморандум за соработка

ДАТУМ

август 9, 2011

Категории

На 09.08.2011 година, Директорката на Центарот за Развој на Пелагонискиот Плански Регион г-ѓа Емилиа Ѓероска заедно со Директорката на Зоолошката градина Скопје г-ѓа Татјана Стаменов, потпишаа Меморандум за соработка.

Меморандумот се темели на унапредување на состојбите во Зоолошката градина Битола. Овој меморандум се потпишува во рамките на проектот за изработување на комплетна техничката документација на зоолошката градина во Битола а истиот ќе го реализира Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион со финансиски средства од Бирото за регионален развој.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy