Skip to content

Oдржана 12-та седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион (СРППР)

ДАТУМ

јули 14, 2011

Категории

На 14.07.2011 во општина Прилеп се одржа 12-та седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион (СРППР). На 12-та седница присуствуваа сите 9 градоначалници од Пелагонискиот регион. На 12-та седница на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион беше донесен Акциониот план за 2012 на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион.

На оваа седница Директорот на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион г-ѓа Емилиа Ѓероска ги информираше членовите на Советот за развој на Пелагонискиот плански регион за потпишаните договори со Бирото за регионален развој (БРР) за одобрените проекти кои ќе се реализираат во Пелагонискиот регион.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy