Skip to content

Одржана првата локална презентација во општина Демир Хисар на која беа презентирани индустриските зони кои се наоѓаат во овие 4 (четири) општини

ДАТУМ

мај 9, 2011

Категории

Во општина о.Демир Хисар на ден 09.05.2011 год. со почеток во 10 часот беше одржана првата локална презентација на која беа презентирани индустриските зони кои се наоѓаат во овие 4 (четири) општини,

како и можностите за инвестирање, даночните олеснувања кои ги добиваат потенцијалните инвеститори како и техничката и стручната помош што ја нудат општините. На оваа Локална презентација присутните ги поздравија  Директорот на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион г-ѓа Емилиа Ѓероска, Градоначалникот на општина Демир Хисар г-дин Тони Анѓелески и  Градоначалникот на општина Долнени г-дин Абдула Бајрамоски.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy