Skip to content

Одржана обуката за користење на софтверот ,,Пелагонија – бизнис”

ДАТУМ

април 22, 2011

Категории

Во рамките на проектот  „Градиме партнерства“  се одржа обуката за користење на софтверот ,,Пелагонија – бизнис”. Оваа  веб базирана апликација е изработена за потребите на оделенијата за локален економски развој за општините во Пелагонискиот регион. Оваа програма има за цел да  им помогне на вработение во одделенијата за локален економски развој за подобро и попрецизно отсликување на состојбите за компаниите кои се наоѓаат во  општините.

На оваа обука, обучувачите Љупчо Петровски и Дејан Димоски   трансферира знаење за тоа како програмата правилно да се користи и кои се предносите од користењето на ваков вид на софтвер. Целна група на оваа обука беа вработение од одделенијата за локален економски развој на Пелагонискиот регион.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy