Skip to content

раководителот на ЦРППР г-ѓа Емилиа Ѓероска заедно со ректорот на Универзитетот Св. “Климент Охридски” Проф. д-р Златко Жоглев, потпишаа Меморандум за соработка

ДАТУМ

февруари 8, 2011

Категории

На 08.02.2011 година, раководителот на Центарот за Развој на Пелагонискиот Плански Регион г-ѓа Емилиа Ѓероска заедно со ректорот на Универзитетот Св. “Климент Охридски” Проф. д-р Златко Жоглев, потпишаа Меморандум за соработка.

Меморандумот се темели на искажаниот интерес на двете страни за заедничка соработка во полето на искористувањето на европските фондови и реализација на проекти. Центарот и Универзитетот заедно со своите ресурси и кадри ќе придонесат за понатамошен развој на Пелагонискот регион..

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy