Skip to content

Осмата европска недела на градови и региони

ДАТУМ

октомври 5, 2010

Категории

Од 4 до 7 октомври во Брисел ќе се одржи Осмата европска недела на градови и региони.
Европскиот комитет на регионите заедно со Европската комисија, Европскиот парламент и повеќе од 260 региони и градови ќе организираат 130 семинари и работилници

поттикнувајќи ја дискусијата помеѓу очекуваните 6000 посетители за иднината на регионалниот развој во Европа.Повеќе информации во посочениот линк:  www.opendays.europa.eu

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy