Skip to content

Одржана средба на претставници од Министерството за транспорт и врски, секторот за станбено-комунални работи со Градоначалниците и директорите на јавните комунални претпријатија и претставници од 9-те општини

ДАТУМ

јуни 10, 2010

Категории

На 10.06.2010 година во просториите во општина Битола се одржа средба на претставници од Министерството за транспорт и врски, секторот за станбено-комунални работи со Градоначалниците и директорите на јавните комунални претпријатија и претставници од 9-те општини во рамките на …

Пелагонискиот регион на којашто беа споделени информации за почетокот на спроведувањето на проектот „Водоснабдување и одведување на отпадни води“ финансиран од Европската инвестициона банка (ЕИБ). Во текот на оваа средба, општините беа запознати со текот на сите актвности поврзани со овој проект – со нацрт договорот за финансирање меѓу Македонија и ЕИБ, со урнекот и прашалникот, како и со апликацијата што треба да се пополни при аплицирање за користење средства од кредитот.

Споделeте:

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

I accept the Privacy Policy