Skip to content

Month: мај 2018

Оглас за ангажирање на проектен менаџер

На следниот линк можете да го преземете огласот за ангажирање на проектен менаџер:
Прочитајте повеќе

Пуштен во употреба новиот модерен пазар во Демир Хисар

Со реализацијата на проектот се изврши модернизација на пазарот со што се создаваат инфраструктурни предуслови за зголемување на економската активност и зголемување на овој дел од регионот. Со ставањето во
Прочитајте повеќе